Londen

Een dagje shoppen in Londen met het vliegtuig

Weleens gedacht aan een dagje shoppen in Londen? Deze stad is slechts drie kwartier vliegen vanaf Amsterdam maar ook bereikbaar vanaf de vliegvelden in Rotterdam en Eindhoven. Londen zelf beschikt over vier vliegvelden die zich op wisselende afstanden van het stadscentrum bevinden. Hotels en andere accommodaties in Londen zijn duur en zo kun jij kosten besparen en meer geld overhouden om uit te geven bij de leuke winkels in Londen. Wij vertellen hier alles dat je moet weten zodat jij samen met die vriendin of jouw dochter een leuke dag kunt beleven in deze Europese wereldstad aan de andere kant van het water.

 

Shoppen in Londen

 

In Londen vind je duizenden winkels. Uiteraard vind je de nodige bekende internationale merken terug zoals Zara en H&M, maar het bekendste winkelcentrum in Londen is toch wel Harrods. Eventueel kun je jouw dagje weg ook combineren met culturele bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge en Buckingham Palace. Als jij zorgt dat je bijtijds landt in de stad dan zul je verrast zijn over hoeveel je in een dag kunt doen. Vergeet je niet dat alle spullen ook weer mee terug het vliegtuig in moeten?

 

Dit wil je weten voor jouw reis naar Londen

 

Het grootste voordeel van Londen is dus dat het bijna letterlijk om de hoek ligt. Daarnaast is het gewoon een hele grote stad, met recht een wereldstad. Er wordt uiteraard gewoon Engels gesproken en je kunt er eenvoudig en snel de weg vinden. Daarnaast zijn er dus heel veel winkels te vinden en vooral vlak voor de Feestdagen kun je hier heerlijk inkopen doen voor de Kerst. Geniet daarom van de mogelijkheden die de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft en ga lekker op pad met jouw beste vriendin of familielid.