Vliegtuig

Hier wil jij zeker heen op vliegreis

Wij gaan hier drie bestemmingen met je bespreken die meer dan de moeite waard zijn om met het vliegtuig te bezoeken. Het vliegtuig biedt jou de mogelijkheid om in korte tijd een grote afstand af te leggen waarbij je zelf heerlijk rustig achterover kunt zitten en alleen maar hoeft te dromen van de nieuwe avonturen die je gaat beleven. Zo kun je een geheel andere cultuur ontdekken of juist lekker gaan shoppen. Deze steden wil je zeker gezien hebben dus boek nu die reis met jouw beste vriendin.

 

De top 3 bestemmingen voor een vliegreis

 

Deze steden wil je zeker bezoeken:

 

  • New York. New York is onze favoriete stad in de Verenigde Staten. Of je nu gaat voor het Rockefeller Center, Grand Central Station of het Financial District, New York biedt eigenlijk alles. Daarnaast kun je hier natuurlijk naar hartelust shoppen.
  • Londen ligt vlak om de hoek en biedt zowel cultuur als de mogelijkheid om te shoppen. Als jij het vliegen nog een beetje eng vindt dan is dit een goede eerste stap. Gelukkig spreken ze er ook gewoon Engels.
  • San Francisco. San Francisco is weliswaar bijna twee keer zo ver vliegen als New York maar als jij de westkust van de Verenigde Staten wilt ontdekken dan is San Francisco een goede plek om te beginnen. Bezoek ook zeker de Fisherman’s Wharf, Union Square en uiteraard de Golden Gate Bridge.

 

Bereid je zo voor op een vliegreis

 

Je kunt online vergelijkend onderzoek doen om zo de beste prijs voor jouw vliegreis te kiezen. Kijk goed naar hoeveel bagage je mee kunt nemen en boek een reis op een prettige tijd zodat jij rustig af kunt reizen naar het vliegveld en wellicht van tevoren nog even kunt shoppen op het vliegveld. Geniet van je vakantie en van de vliegreis zelf en ontdek zeker de bovenstaande bestemmingen.